The equation for growth percentage is:*[(Recent Yearly revenue - Base Year revenue) / Base Year revenue] x 100 = total growth percentage*

*For example, if 2015 revenue was $3 million and 2018 revenue is $15 million:*

*$15 million - $3 million = $12 million*

*12,000,000 / 3,000,000 = 4*

*4 x 100 = 400*

Growth rate is 400 percent.

**Have any questions or concerns? ** Email the Inc. 5000 Team at Inc5000@inc.com

**Apply today:** Inc.com/Apply